Un produs Blogger.

miercuri, august 06, 2008

Muzeul ”ASTRA” - Cultural & Turistic 2008

Diversa ofertă cultural-turistică cu care Muzeul ”ASTRA” se mândrește, precum și programul manifestărilor organizate în intervalul iulie – decembrie 2008, sunt descrise minuțios, prin texte atractive și fotografii sugestive în ”Broșura Cultural & Turistic”, care a apărut, de curând, într-o nouă ediție, bilingvă (română-engleză), mult îmbunătățită. Centrul de Informare Turistică din cadrul Muzeului în aer liber împreună cu Centrul de Informare și Documentare în Etnologie ”Cornel Irimie” au dorit să ofere turiștilor din țară și străinătate o publicație utilă, care prezintă totalitatea informațiilor de interes pentru o cât mai documentată, plăcută şi eficientă vizită, în cel mai frumos, mai bogat și mai atractiv muzeu etnografic în aer liber din România.
Noua apariție editorială, ce va putea fi găsită în fiecare Centru de informare turistică din județul Sibiu, va fi prezentată la toate târgurile de turism din România și din străinătate, va sta la dispoziția turiștilor cazați în hotelurile și pensiunile din Sibiu , satisfăcând nevoia de informații a tuturor categriilor de turiști interesați de Sibiu și de valorile patrimoniale ale muzeelor sale.
Colaborarea activă a Muzeului ”ASTRA” cu Ministerul Turismului, cu agenţiile de turism din toate județele țării şi cu tour – operatorii din țară şi din străinătate, cu hotelurile, pensiunile și cu celelalte unități de cazare de pe raza județului Sibiu, cu Centrele de informare turistică din întreaga țară, cu Birourile de promovare turistică în străinătate, cu site-urile de promovare a turismului cultural și cu revistele de specialitate reprezintă o strategie prioritară a instituției noastre, un obiectiv primordial al politicii de marketing al Muzeului ”ASTRA”.
Muzeul “ASTRA” reprezintă astăzi un brand pentru România, recunoscut peste tot în lume și garantat de trei criterii esenţiale: unicitate, valoare şi servicii de calitate superioară. Printre serviciile cele mai importante asigurate de Muzeul ”ASTRA” se numără: serviciile informaţionale (touch-screen-uri, audio-ghiduri, pagina oficială de internet a muzeului: serviciile de valorificare a câtorva monumente, potrivit structurii lor originale (oferta culinară tradiţională autentică la Cârciuma din Bătrâni şi la Hanurile din Tulgheş și Veștem, oficierea de căsătorii la bisericile – monument istoric din Bezded – jud. Sălaj - din şi Dretea – jud. Cluj -, jocurile la Popicăria din Păltiniş – jud. Sibiu - , vizite nocturne pentru grupuri organizate, în condițiile unui iluminat feeric, pe întreaga suprafață a muzeului); servicii comerciale şi de divertisment (plimbări cu trăsurile şi săniile, plimbări cu lotcile pe lacul din Dumbrava Sibiului), la Galeriile de Artă Populară, cazarea în Vilele Diana I și Diana II din incinta Muzeului în Aer Liber sau la Hanul din veștem, activități educative pentru copii, la Etno - Tehno Parc și informare turistică pentru vizitatorii noștri, în cadrul Centrului de Informare Turistică din Muzeul în aer liber. Informaţii despre noua Broşură Cultural & Turistic pot fi găsite şi accesând www.muzeulastra.ro/editura.

Eliza Penciu
Coordonator programe turism cultural

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP