Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 12, 2008

17 Noiembrie 2008 - Ziua Internațională a Studentului. Concurs de fotografie în Muzeul în aer liber

Luni, 17 noiembrie 2008, cu prilejul Zilei Internaționale a Studentului, Complexul Național Muzeal ”ASTRA” îi invită pe toți studenții la o plimbare în Dumbrava Sibiului, oferindu-le intrarea liberă în Muzeul în aer liber. Cu același prilej, C.N.M. ”ASTRA” va deschide, în mod excepțional pentru o zi de luni, și expoziția Ceramică și broderie. Elemente de ornamentică transilvăneană. Aceasta va putea fi vizitată gratuit de către studenți la ”Casa Artelor” (Piața Mică, nr. 21), între orele 14,00 și 17,00.

Departamentul de Marketing al Muzeului ”ASTRA” le propune studenților și un ziua_stud_site concurs de fotografie care să valorifice peisajul autumnal din Dumbrava Sibiului. Fotografiile (în format digital sau tipărite) vor putea fi trimise pe adresa Muzeului ”ASTRA” (Piața Mică, nr. 11) sau prin email, la adresa cnmastra@gmail.com. Cele mai bune realizări vor fi reunite într-o expoziție găzduită de Muzeul ”ASTRA”. Expoziția va fi postată și pe situl muzeului, sub forma unei galerii electronice. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul presei.

Regulamentul concursului de fotografie ”Toamna în Muzeu”

Concursul se adresează tuturor studenților. Fotografiile trebuie făcute în ziua de 17 noiembrie 2008 și trebuie trimise prin email (cnmastra@gmail.com) sau prin poștă (Muzeul Astra, Piața Mică, Nr. 11, Sibiu, 550182). Autorii fotografiilor sunt de acord cu folosirea acestora în scopul realizării unei expoziții (în care sunt menționate numele lor) într-un spațiu deținut de C.N.M. ”ASTRA”, precum și a unei galerii electronice postate pe situl instituției și nu revendică drepturi de autor. Juriul este alcătuit din membrii Serviciului de Marketing-PR-Pedagogie Muzeală din cadrul C.N.M. ”ASTRA”. Fotografiile trebuie să ajungă la destinație, cel mai târziu, în data de 21 noiembrie. Rezultatele vor fi anunțate pe blog, pe situl muzeului (www.muzeulastra.ro) și prin intermediul mijloacelor mass-media.

 

Biroul de presă al C.N.M. ”ASTRA”

Posteaza un comentariu

Trimiteți un comentariu

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP