Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 28, 2009

Un nou site web al Muzeului ”ASTRA” - www.muzeulastra.com

    Site_MuzeulAstra_Servicii1 Muzeul ”ASTRA” a realizat de curând un nou site web - www.muzeulastra.com - din dorința de a prezenta cât mai bine oferta de servicii cultural-turistice. Rubricile sitului se axează pe informații practice, de la orarul de vizitare, calendarul de manifestări și tarifele practicate, până la trecerea în revistă a pricipalelor itinerarii de vizitare a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, a spațiilor de cazare, a magazinului de produse tradiționale și a tipurilor de evenimente care pot fi organizate în cadrul muzeului (nunți, spectacole, activități ludice, workshopuri etc.)

Situl include o secțiune de comunicate de presă, cu ultimele informații legate de activitatea C.N.M. ”ASTRA”. Site_MuzeulAstra_Servicii2

Secțiunea Carte de oaspeți le oferă vizitatorilor virtuali posibilitatea familiarizării cu muzeul prin intermediul opiniilor celor care ne-au vizitat în ultimii ani. În Cartea de aur sunt postate impresiile unora dintre cele mai de seamă personalități care ne-au trecut pragul. Situl www.muzeulastra.com oferă informații practice, actualizate zilnic.

Posteaza un comentariu

Trimiteți un comentariu

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP