Un produs Blogger.

miercuri, februarie 18, 2009

Noi oportunități de vizitare (gratuită) a Muzeului ”ASTRA”

Începând cu data de 23 februarie 2009, Complexul Național Muzeal ”ASTRA” oferă oportunitatea vizitării gratuite a unităților sale tuturor elevilor din județ (cu excepția celor din municipiul Sibiu, pe considerentul că aceștia nu mai fac cheltuiala suplimentară a deplasării la Sibiu).

Cadrele didactice care însoțesc grupurile de elevi au și ele intrarea liberă, iar pentru vizitele individuale sau familiale au posibilitatea achiziționării unui abonament la preț redus (20 de lei/an).

Toate categoriile de public vor avea intrarea liberă la Noaptea Muzeelor, la Ziua Internațională a Muzeelor și la Ziua Porților Deschise (prima sâmbătă din luna august – în acest an 8 august), de Ziua Națională a României (1 decembrie) și în alte zile de importanță națională sau internațională, care vor fi anunțate la începutul săptămânilor respective. Este dorită participarea publicului larg la vernisajele tuturor expozițiilor temporare, cu atât mai mult cu cât intrarea este liberă.

Beneficiază de intrarea liberă angajații muzeelor, persoanele cu dizabilități, copiii cu vârste până la 6 ani, pensionarii cu retribuții mici (sub 600 de lei/ lună), șomerii, veteranii, foștii deținuți politici, persoanele rănite în timpul Revoluției, elevii din familiile defavorizate (profesorul însoțitor trebuie să depună o declarație olografă în acest sens.

Vizitarea gratuită a Muzeului în aer liber este posibilă pentru toate categoriile de public în zilele de luni, fără vizitarea interioarelor, supraveghetorii fiind liberi (se plătesc însă servicii suplimentare precum parcarea, taxa de fotografiat sau de filmat).

Biroul de presă al C.N.M. ”ASTRA”

Posteaza un comentariu

Trimiteți un comentariu

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP