Un produs Blogger.

vineri, iunie 12, 2009

Întâlnire cu Japonia

”Complexul Naţional Muzeal ASTRA, în colaborare cu Teatrul Naţional “Radu Stanca”şi Asociaţia Proiect 1200, împreună cu voluntari japonezi, organizează, în Muzeul in aer liber, evenimentul Întâlnire cu Japonia”. Manifestarea va avea loc luni, 15 iunie, între orele 13-19, în zona Etno-Tehno Parc și va prilejui cunoașterea, de către cei interesați, a unor aspecte reprezentative din cultura Japoniei.

Programul va cuprinde:

Ceremonia Ceaiului, în cadrul căreia se va servi ceai verde, vizitatorilor din cadrul muzeului, în stil tradiţional japonez.

Origami : arta tradiţională a împăturării hârtiei, având ca scop crearea unui obiect dintr-o singură bucată de hârtie, fără să se folosească lipici sau să se taie materialul.

Exerciţii de folosit beţigaşele tradiţionale de mâncat : se vor face exerciţii de mutat diferite boabe de la o farfurie la alta cu ajutorul beţigaşelor.

Introducere în caracterele chinezeşti Kanji : se vor picta diferite caractere, pictură pe faţă, în funcţie de cerinţa vizitatorilor.

Demonstraţii : se vor face demonstraţii de luptă cu sabia Iai – do, dans contemporan şi o scenetă din piesa „Othello” în versiunea samurai japoneza.

Intrarea va fi liberă.

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP