Un produs Blogger.

sâmbătă, iulie 11, 2009

Faza regionala a concursului de pompieri voluntari

În data de 8 iulie 2009 s-a desfăşurat la Făgăraş concursul rezervat echipelor de pompieri voluntari respectiv echipelor private de pompieri, faza regională. Astfel pentru regiunea 7 (centrul ţării) au fost invitate câştigătoarele din cele 6 judeţe, la categoriile: Servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă (S.V.S.U) şi Servicii private pentru situaţii de urgenţă (S.P.S.U). Cele 6 judeţe reprezentate au fost: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.
Sibiul a fost reprezentat de către S.P.S.U C.N.M „ASTRA”, echipă câştigătoare a premiului „Fair-play” din partea juriului competiţei, diplomă ce se adaugă celor 4 căştigate la faza judeţeană a concursului, desfăşurată la Baza „Pompierul” din Sibiu, unde echipa muzeului s-a clasat pe podium la cele 3 probe (ştafetă, pista de viteză şi îndemânare respectiv dispozitivul de intervenţie) şi pe locul întâi la total.
La aceeaşi fază regională, la întrecerea rezervată serviciilor voluntare S.V.S.U Ocna Sibiului a ocupat locul 2 la general, dar a fost insuficient pentru calificarea la faza naţională.
Felicitări echipei S.P.S.U C.N.M „ASTRA” pentru cele 5 diplome caştigate in scurta sa activitate sportivă (2 luni) şi sperăm să aducem rezultate mai bune la viitoarele competiţii de profil.
Echipa a avut următoarea componenţă: Fulea Dumitru (şef lot), Livezeanu Ilie, Ene Constantin, Melinte Ilie, Popa Cornel, Streza Marius-Florin, Păucean Ştefan, Ritivoi Gheorghe şi Velţan Liviu (concurenţi). (Streza Marius-Florin)

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP