Un produs Blogger.

joi, iulie 09, 2009

Sondaj de opinie realizat de Complexul Naţional Muzeal „ASTRA” privind preţul biletelor de intrare atât pentru adulţi cât şi pentru elevi şi studenţ

În perioada 15 iunie – 7 iulie, Complexul Naţional Muzeal „ASTRA” a realizat un sondaj privind preţul biletelor de intrare în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale „ASTRA”. Au fost abordate persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cărora li s-au aplicat chestionarele la intrarea în muzeu.
Majoritatea celor chestionaţi (un procent de 85%) sunt de părere că preţul de 15 lei al biletului de intrare este prea mare, în timp ce 56% dintre subiecţi apreciază că preţul de 10 lei este unul „rezonabil” pentru adulţi.
În ceea ce priveşte preţul de 4 lei al biletului de intrare al elevilor şi studenţilor, 78% dintre cei chestionaţi consideră că și acesta este prea ridicat, cei mai mulți (38%) dintre subiecţii anchetei considerând că preţul de 3 lei este „rezonabil”.
În urma acestui sondaj de opinie, Complexul Național Muzeal ”ASTRA” ia în calcul reducerea preţurilor la biletele de acces în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului la 10 lei pentru adulţi, respectiv 3 lei pentru elevi şi studenţi. Propunerea va fi înaintată spre aprobare Consiliului de Administrație al C.N.M. ”ASTRA”. (Biroul de presă al C.N.M. ”ASTRA”
)

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP