Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 18, 2009

Complexul Naţional Muzeal ASTRA alături de copiii din Fofeldea

Continuând acţiunea caritabilă iniţiată în anul 2008, Complexul Naţional Muzeal „ASTRA” este şi în acest an alături de elevii Şcolii primare şi ai grădiniţei din satul Fofeldea (sat aparţinând comunei Nocrich) iniţiind o nouă colectă, cu scopul de a le dărui câteva clipe de bucurie, în preajma sărbătorii de Crăciun, micuţilor şcolari.

Întâlnirea de anul trecut, desfăşurată tot în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-a prilejuit descoperirea unei comunităţi oarecum izolate, cu o şcoală ai cărei elevi sunt, în mare parte, privaţi de multe dintre bucuriile pe care le doresc toţi cei aflaţi la vârsta lor. Foarte bucuroşi de întâlnire, copiii ne-au cântat atunci colinde, ne-au recitat poezii şi ne-au povestit câte ceva despre viaţa lor de zi cu zi, în timp ce dascălii lor ne-au însoţit într-o vizită la biserica satului şi la un mic muzeu din localitate.

În perioada 20 noiembrie – 11 decembrie, Complexul Naţional Muzeal „ASTRA” va organiza o colectă, astfel încât toţi cei care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi la sediul instituţiei din Piaţa Mică, nr. 11 (Departamentul Marketing) să se alăture iniţiativei muzeului.

Intenţia noastră este aceea de a întinde o mână de ajutor unor oameni care au mai puţin decât semenii lor. Darurile strânse în această perioadă vor ajunge la copiii din comunitate în intervalul 16-18 decembrie.

Biroul de presă al C.N.M. ASTRA

Posteaza un comentariu

Trimiteți un comentariu

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP