Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 11, 2009

Vizită gratuită și demonstrații practice pentru studenți


    Marţi, 17 noiembrie 2009, cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, Complexul Naţional Muzeal ASTRA îi invită pe toţi studenţii să viziteze  spaţiile expoziţionale din Piaţa Mică sau să facă o plimbare în Dumbrava Sibiului, oferindu-le intrarea liberă. Cu acelaşi prilej, studenţii pot participa, între orele 12-14, la demonstraţii practice oferite de restauratorii muzeului în expoziţia Conservarea şi restaurarea patrimoniului cultural, Piaţa Mică nr. 21 (Casa Artelor).
    Studenții pot profita de acest prilej pentru a vizita expozițiile de bază: Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, (Calea Rășinari, cu acces pe porțile I – Pavilionul Central – și IV – Hanul Tulgheș), Muzeul de Etnografie Universală ”Franz Binder” (Piața Mică, nr. 11- sala de la etaj) și Muzeul de Etnografie și artă populară săsească ”Emil Sigerus” (expoziția de cahle din Piața Huet, nr. 12), precum și expozițiile temporare deschise în această perioadă: Micii meșteșugari, mari păstrători ai tradiției (Casa Hermes, Piața Mică, nr. 11, sala de la subsol), Conservarea și Restaurarea Patrimoniului Muzeal (Casa Artelor, Piața Mică, nr. 21, sala de la etaj) și Inima de copil în mâna noastră (Casa Artelor - Piata Mică, nr. 21 – la parter). Expozițiile vor fi deschise între orele 9,00 și 17,00.
    Pentru a vizita gratuit şi a putea participa la demonstraţii, tinerii vor prezenta la intrare legitimaţia de student vizată.

Claudia Elena Zidaru,
muzeograf

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP