Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 02, 2009

…A-SEMĂNARE ÎN GRIURI DE LUMINĂ.… - expoziție cu vânzare


Icoane_Lucia_Nica_1 Muzeul „ASTRA” invită publicul sibian la vernisarea expoziţiei „…a-semănare în griuri de lumină…”, vineri, în data de 4 Decembrie 2009, orele 13.00, la Casa Hermes, din Piaţa Mică nr.11.
Un dar de sărbătoare se doreşte această expoziţie de icoane pictate pe lemn de doamna Lucia Nica.
Sibienii o bine-cunosc pe doamna Lucia Nica, artist plastic de o sensibilitate a culorii şi de un rafinament al desenului aparte, fiind şi membru al Academiei Artelor Tradiţionale din România.
Deţinând un amplu portofoliu de expoziţii personale şi de grup, atât în ţară, cât şi în ţările Occidentului, trecând peste toate caracterizările şi prezentările, şi poate nu întâmplător purtând acest nume, doamna Lucia Nica păstrează şi dăruieşte bucuria pictării icoanelor pe lemn.
În acest timp de căutare a albei-ierni interioare, colindându-ne gândurile şi Icoane_Lucia_Nica_2 inimile, aşteptând marele Praznic al Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, venim în întâmpinarea tuturor celor dragi şi apropiaţi nouă, cu expoziţia de icoane pe lemn - purtând …a-semănarea în griuri de lumină…, chemându-ne dimpreună pe toţi să ne bucurăm de lumina ascunsă şi în griuri, dăruindu-ne, astfel,  pe noi înşine, asemenea unui pământ fertil, Asemănării!
Dorindu-Vă frumoase sărbători de Senin, cu drag vă aşteptăm!

Adda Maria Popa,
muzeograf, Muzeul Civilizaţiei Transuilvane „ASTRA”

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP