Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 20, 2010

Team Building în Muzeul "ASTRA"


    Doriţi să vă petreceţi o zi în atmosfera satului românesc de odinioară? Aţi vrea să ştiţi cum trăiau românii de altădată? Muzeul Astra vă poate ajuta să realizaţi o călătorie în timp, pentru câteva ore sau, de ce nu, pentru câteva zile. Vă puteţi familiariza cu atmosfera de familie din veacurile trecute, puteţi practica unele din activităţile specifice locuitorilor satului românesc şi vă puteţi delecta cu bucate realizate după reţete vechi de secole.
    Programele propuse de Muzeul ASTRA vă ajută să vă cunoaşteţi într-un mediu agreabil, departe de stresul pe care îl presupun uneori activităţile de la serviciu. Puteţi descoperi lucruri noi, vă puteţi relaxa, puteţi comunica liber. Puteţi uita conflicte sau dispute aparent imposibil de depăşit şi vă puteţi eficientiza lucrul în echipă.
    Muzeografii îşi iau în serios rolul de animatori şi vă pregătesc cu minuţiozitate o călătorie în timp, prezentându-vă, în cadrul unor ateliere tematice, felul în care îşi organizau gospodăriile bunicii sau străbunicii noştri, instrumentarul pe care îl utilizau şi felul în care era conceput, micile secrete despre existenţa lor de zi cu zi, care pot fi identificate prin intermediul unor obiecte aparent banale, gustul pentru artă, demonstrat de felul în care îşi ornamentau locuinţele şi multe altele.
    Puteţi descoperi, prin intermediul atelierelor tematice, date despre credinţele românilor, despre rolul bisericii în comunitate sau despre măiestria celor care produceau monumente sau obiectele de cult. Muzeografii noştri vă pot spune povestea pasionantă a călătoriei bisericilor de lemn, din satele în care au fost construite iniţial, înspre Dumbrava Sibiului.
    Muzeul ASTRA poate invita meşteri vestiţi din toată ţara, colaboratori de nădejde, prezenţi la toate târgurile organizate de noi, pentru a vă ajuta să vă iniţiaţi sau să vă perfecţionaţi într-unul dintre meşteşugurile tradiţionale pe care ne propunem, în fiecare an, să le ducem mai departe. Pe lângă lărgirea ariei de cunoştinţe, vă veţi putea chiar dumneavostră delecta familia şi prietenii prin realizarea, în viitor, a unor icoane, piese de ceramică, broderii etc.
    La cerere, vă putem organiza, în perioada estivală, cursuri de dans popular sau putem pune în scenă, împreună cu dumneavostră, unele dintre tradiţiile româneşti deja uitate de mulţi dintre noi.
    Peisajul natural din Dumbrava Sibiului îmbracă noi culori în fiecare  anotimp, schimbându-se radical şi evitând orice risc de instalare a plictiselii. În Muzeul în aer liber este linişte, sunteţi departe de tumultul oraşului şi de zgomotul străzii, vă puteţi plimba în voie pe alei, respirând aer curat şi admirând cele mai valoroase monumente ale arhitecturii şi tehnicii tradiţionale româneşti. Fiecare plimbare, fie că este făcută pe jos, cu trăsura, cu sania sau cu barca, reprezintă o veritabilă călătorie în lumea veche, de unde specialiştii noştri au selectat pentru dumneavoastră tot ce era frumos şi reprezentativ.
    Atelierele, concursurile, plimbările pot fi încheiate cu o masă la unul din hanurile tradiţionale existente în muzeu. Acolo meniul vă propune bucate gătite după reţete şi metode care şi-au probat eficienţa şi savoarea de-a lungul secolelor.
    Lansată în anul 2007, oferta de team building a Muzeului ASTRA a fost testată cu succes de numeroase firme din ţară, numărul celor care au participat la astfel de programe depăşind deja câteva mii. Activităţile sunt selectate de fiecare dată de comun acord, iar preţurile sunt ajustate în funcţie de numărul de participanţi, de atelierele alese, de colaboratorii externi care trebuie implicaţi sau de logistica necesară. Team buildingurile îmbină utilul cu plăcutul, completând oferta educaţională pe care Muzeul ASTRA o lansează publicului larg. Ele pot fi programate de angajaţii biroului de marketing al muzeului fie direct cu doritorii, fie cu patronii unor firme care vor să-şi motiveze angajaţii, fie cu firme partenere care pot include team buildingurile în cadrul muzeului în propriile oferte turistice. Infrastructura Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului (spaţiul generos, zona verde din apropierea Etno-Tehno Parc, pensiunea Vila Diana, zona Cârciumii din Bătrâni, Centrul de Informare Turistică etc.) permite organizarea unor astfel de manifestări chiar şi pentru grupuri foarte mari, de câteva sute de persoane.

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP