Un produs Blogger.

marți, august 17, 2010

Întâlnirea fierarilor, în Dumbrava Sibiului

    Muzeul ASTRA, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti - Studii de licenţă 3 ani Conservare/Restaurare Sibiu, organizează, în perioada 17-22 august 2010, în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Dumbrava Sibiului, demonstraţii de fierărie tradiţională. În perioada 17-20 august, începând cu orele 10,00, atelierele vor fi susţinute de studenţii Facultăţii de arhitectură, iar în 21-22 august li se vor alătura cei mai renumiţi fierari din zona Sibiului.
    Întâlnirea fierarilor din Dumbrava Sibiului va oferi tuturor celor interesaţi prilejul de a vedea pe viu demonstraţii de măiestrie. Acestea vor începe, în fiecare zi, la orele 10,00, şi vor fi completate de o expoziţie de feronerie. Demonstraţiile se vor desfăşura în zona fierăriilor Măneşti -Fundu Moldovei.
    Într-o perioadă în care, aşa cum se întâmplă în fiecare an, Muzeul ASTRA promovează meşteşugurile artistice tradiţionale, oferind, prin intermediul celor mai talentaţi copii din ţară, demonstraţii practice din cele mai reprezentative meşteşuguri româneşti, atelierul de fierărie tradiţională vine să completeze cum nu se poate mai bine oferta educaţională a acestei veri.

Biroul de presă al C.N.M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP