Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 15, 2010

PRODUSE SPECIAL(E) DE SĂRBĂTORI

   Muzeul ASTRA vă invită să treceţi pragul „Galeriei Speciale” (Piaţa Mică, Nr. 21) care vă oferă înspre vizualizare şi achiziţionare obiecte felurite realizate de copii şi tineri cu dizabilităţi din întreaga ţară: felicitări de sezon, icoane pictate pe sticlă, lumânări, suporturi pentru lumânări, ornamente pentru bradul de Crăciun, şerveţele şi trăistuţe brodate, chiar şi jucării sau bijuterii.
   Perioada premergătoare Crăciunului este cum nu se poate mai potrivită pentru a întinde o mână de ajutor semenilor noştri care au dovedit o înclinaţie artistică deosebită, încurajându-i astfel să continue practicarea acestor meşteşuguri, care are şi un important rol terapeutic.
   Menţionăm faptul că până în prezent instituţia noastră sub egida Departamentului Creatorilor Populari cu Dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Creatorilor Populari din România a organizat o serie de manifestări dedicate persoanelor cu dizabilităţi, printre care se numără “Tabăra de meşteşuguri artistice: Fără Limite-împreună întru Tradiţie” ajunsă la ediţia a doua, dar şi nenumărate expoziţii cu obiecte de realizate de aceşti copii şi tineri.
   Numărul colaboratorilor noştri a crescut semnificativ din anul 2008 când a fost luată această iniţiativă, muzeul reuşind să coopteze în jurul acestui proiect nenumărate şcoli, centre şi asociaţii cu astfel de profil din Sibiu dar şi din ţară: Centrul Ocupaţional “Diakonieverk” Sibiu, Centrele Şcolare Incluzive Nr. 1 şi 2 Sibiu, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Turnu Roşu, Centrul de Zi Gabriela Sibiu, Asociaţia “ONKOS” Sibiu, Asociaţia “TONAL” Sibiu, Centrul cu Profil Ocupaţional pentru Persoane cu Dizabilităţi “WILHELMINA” Oradea, Societatea de Binefacere “DIAKONIA” Făgăraş.

Muzeograf, Dana Botoroagă

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP