Un produs Blogger.

marți, februarie 22, 2011

Evenimente la Muzeul ASTRA

În această săptămână, Muzeul ASTRA oferă elevilor şi cadrelor didactice o serie de activităţi dedicate sosirii primăverii, reînnoirii naturii şi îmbogăţirii sufleteşti.
Astfel, începând de mâine, 22 februarie 2011, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească „Emil Sigerus” a pregătit o activitate specială în cadrul expoziţiei „Obiceiul Lolelor din Agnita”, copiii beneficiind de ghidaj gratuit atât în limba germană, cat si in limba romana şi vor putea completa un mini chestionar, iar în data de 9 martie 2011, la orele 12.00 se va desfasura o tombola, ei avand posibilitatea sa castige 3 carti in limba germana cu titlul “Wer bist du? Die Urzelmaske im Agnetheln” (“Cine esti tu? Masca Lolelor din Agnita”), broşuri “Valea Hârtibaciului”, vederi, pliante şi afişe.
În data de 24 februarie, la ora 12.00 Muzeul ASTRA va sărbători Dragobetele prin recitaluri de poezie şi muzică oferite de actori ai Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu şi elevi ai Liceului de Artă din Sibiu, clasa doamnei profesoare Kalman Emese, iar elevii “Cercului de Tradiţii şi Obiceiuri Populare din Mărginimea Sibiului” – Cristian – coordonaţi de profesor Ioan Chiş, vor prezenta o scenetă cu titlul “Dor de Dragobete”.
De asemenea, Cabinetul de Pedagogie Muzeală, desfăşoară în această perioadă Atelierul de Confecţionat Mărţişoare, pregătindu-i pe cei mici pentru întâmpinarea Zilelor de 1 şi 8 Martie.
Pentru înscrieri la evenimente, vă rugăm să contactaţi Departamentul Marketing, Turism şi Pedagogie Muzeală din cadrul CNM ASTRA la tel: 0269-218040/0751166545 sau la e-mail: educatie@muzeulastra.com.

Departamentul Marketing, Turism şi Pedagogie Muzeală
Raluca Andrei
Anca Mira

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP