Un produs Blogger.

marți, aprilie 05, 2011

Icoana, raza spre rai a creștinilor


În preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului vă invităm la o întâlnire cu frumusețea obiectelor tradiţionale româneşti surprinsă, cu emoție și sinceritate, în icoane pe sticlă și lemn de un grup de elevi și profesori din județul Sibiu.
Expoziţia cu vânzare este organizată de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară “Terezianum” Sibiu în colaborare cu Complexul Naţional Muzeal ASTRA, având ca parteneri  Asociația Kiwanis Edu Sibiu și S.C. Copy Center S.R.L.
Cele peste 100 de icoane ce vor fi expuse publicului au fost realizate de elevi ai Şcolilor din Cârţa şi Gura Râului, ai Şcolilor 18, 22 şi 20 din Sibiu, ai Grupului Şcolar „Carol I” şi Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, precum şi de către studenţi ai Universităţii „Lucian Blaga” .
Expoziția, aflată la cea de-a doua ediţie, se va vernisa în data de 8 aprilie, ora 12, la sediul Muzeului ASTRA din Piaţa Mică nr.11 şi va putea fi vizitată până în data de 21 aprilie. Cele mai frumoase icoane vor fi premiate, iar alegerea lor se va face prin votul publicului vizitator. Valoarea religioasă şi culturală a expoziţiei este dublată de latura socială a acesteia, organizatorii propunându-şi să contribuie, cu o parte din fondurile obţinute, la susţinerea elevilor cu posibilităţi materiale reduse. Vă aşteptăm!prof. Maria Popa, prof. Maria Canțer
Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum

Departamentul de Marketing, Turism, Pedagogie Muzeală
CNM ASTRA


Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP