Un produs Blogger.

marți, octombrie 04, 2011

„Formula AS” la Sibiu

Stimați parteneri și colaboratori,

Echipa revistei săptămânale „Formula AS” are plăcerea de a vă invita să luaţi parte la vernisajul expoziţiei de fotografie „OAŞA”. Evenimentul cultural-artistic care deschide seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei „Formula AS” are doi actori principali: fotoreporterul IULIAN IGNAT, redactor la revista „Formula AS” și părintele PANTELIMON ȘUȘNEA de la Mânăstirea Oașa.  
Călugăr și preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc și cu talent de excepţie, după ce și-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon își dezvăluie în expoziţia de la Sibiu, și marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în revista “Formula AS”, Iulian Ignat și-a depus, și el, marca pasiunii și a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.
Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artiști vor celebra la Sibiu o temă comună: OAȘA, mânăstire din Munţii Șureanu de care revista „Formula AS” este profund legată spiritual şi – prin prezenta expoziţie – cultural. Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

Mulţumim cu recunoștinţă Muzeului Astra din Sibiu pentru colaborarea la acest eveniment cultural-artistic marcant. Așteptăm cu emoţie și cu drag întâlnirea noastră cu publicul sibian și cu cititorii revistei, norocoși să trăiască într-una din cele mai vechi și frumoase așezări ale Transilvaniei.
Vă așteptăm joi, 6 octombrie, la orele 18, în CASA HERMES din Piaţa Mică, nr. 11.

Delia Hanzelik 
PR şi Comunicare  - Formula AS
Telefon:  +40  744 388 644
e-mail: delia.hanzelik@formula-as.ro
web: www.formula-as.ro

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP