Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 06, 2012

Inceput de an la Muzeul ASTRA

Iata ca dupa mini-vacanta de iarna, Muzeul ASTRA isi reia activitatea obisnuita si va invita si la inceput de an 2012 sa-i treceti pragul pentru vizitarea expozitiilor, dar si a Galeriilor de Arta Populara si a Librariei de la parterul Casei Artelor.
Pentru acest inceput de an, Muzeul de Etnografie Universala "Franz Binder" din cadrul Complexului Muzeal a pregatit expozitia temporara "Arta si maiestrie in China - evantaie si umbrele -", ce poate fi vizitata in lunile ianuarie si februarie ale acestui an. Cu detalii despre expozitie si data vernisajului vom reveni in curand.

Si in acest an, Muzeul ASTRA continua acordarea abonamentelor anuale cu reducere de 50/% pentru vizita Muzeului in aer liber destinate personalului din institutiile bugetare. Acestea se pot achizitiona la punctele de acces (casieriile din Piata Mica, nr. 11 si din Muzeul in aer liber) in fiecare zi, de Marti pana Duminica intre orele 9.00-17.00. (Pentru a intra in posesia abonamentului va puteti prezenta fie cu legitimatia vizata de la locul de munca - daca solicitarea se face in nume personal, fie cu o lista care sa contina numele, prenumele si adresa solicitantilor, inregistrata si stampilata de institutia solicitanta - daca solicitarea se face in numele unui grup).

Cu speranta ca 2012 va fi un an al implinirilor personale si profesionale, va multumim pentru interesul cu care primiti de fiecare data informarile Muzeului ASTRA.

Anca Mira

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP