Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 04, 2012

Cadouri care întregesc atmosfera sfântă a sărbătorilor pascale

Ca în fiecare an, în preajma marilor sărbători religioase, Galeriile de Artă Populară ale Muzeului ASTRA sunt pregătite cu daruri specifice sezonului. Încă de la intrare, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu aranjamente florale, ouă încondeiate, figurine de iepuraşi din fibre vegetale, cruci de mână, pristornice, tablouri tematice cu pictură naivă etc.

Toate obiectele sunt lucrate de renumiţi artişti populari, în tehnici tradiţionale. Icoanele pe lemn şi pe sticlă, cu imagini reprezentând toate scenele pascale, îmbracă o încăpere întreagă în interiorul Galeriilor. Alături, în coşuri şi pe suporturi din lemn şi lut, vă aşteaptă mii de ouă “închistrite” în culori mai sobre, ouăle bătrâneşti, sau în culori vii şi lucrate numai în ceară colorată, ouă cu motive mai vechi şi mai noi. Crucile de mână şi de perete şi pristornicele sculptate în lemn întregesc atmosfera spirituală a încăperii.

Pentru ca toate gusturile sa fie satisfăcute prezentăm, spre vânzare, jucării şi jocuri din lemn şi ceramică, dar şi o multitudine de aranjamente florale din pănuşi de porumb.

Vă invităm să priviţi şi să achiziţionaţi ceea ce vă îndeamnă sufletul sau vă încântă ochiul!

Şef secţie, Ioana Luca

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP