Un produs Blogger.

joi, mai 03, 2012

În Muzeul ASTRA pe bicicletă

Ca urmare a numeroaselor solicitări care ne-au fost adresate, Muzeul ASTRA pune la dispoziţia vizitatorilor un program de acces cu bicicleta în Muzeul în aer liber, organizat astfel încât să ofere flexibilitate în alegerea intervalului orar şi, în acelaşi timp, să nu-i stânjenească pe ceilalţi vizitatori.

Astfel, cei care iubesc plimbările pe bicicletă şi doresc să profite de cadrul natural deosebit oferit de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, o pot face după următorul orar:
  • În fiecare zi, începând cu ora 8.00 şi până la ora de deschidere a Muzeului (9.00, respectiv 10.00, în funcţie de sezon)
  • În fiecare zi, între orele 18.00 şi 20.00

Accesul cu bicicleta se va face pe la oricare din intrările în Muzeul în aer liber, pe baza abonamentelor achiziţionate deja pentru anul 2012 sau a unui abonament anual la tarifele în vigoare, respectiv 30 lei/an pentru un adult, 40 lei/an pentru o familie (soţ, soţie, copii cu vârsta până la 18 ani), 7,5 lei/an pentru elevi şi studenţi. Pensionarii beneficiază de reducere pe baza prezentării cupoanelor de pensie, conform tarifelor în vigoare practicate de Muzeul ASTRA.

Persoanele care nu doresc să achiziţioneze un abonament anual, au accesul asigurat cu bicicleta în intervalul orar menţionat pe baza achitării unui bilet de intrare în valoare de 10 lei.

Un succint Regulament de utilizare va fi disponibil la intrările în muzeu pentru această categorie de vizitatori.
Zilele în care accesul în Muzeu este restricţionat sau interzis din cauze obiective, se aplică şi vizitatorilor pe bicicletă şi vor fi făcute publice la momentul oportun.

Muzeul ASTRA îi invită astfel, pe toţi cei care iubesc plimbările în aer liber să descopere şi să se bucure de ambianţa cadrului natural şi de arhitectura tradiţională, în spiritul respectului reciproc şi al facilitării accesului la valorile patrimoniului tradiţional.

Anca Mira, Muzeograf

Contact: Departament Marketing
Tel: 0040 269- 202 412
Mobil: 0751 166 545
E-mail: pr@muzeulastra.ro

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP