Un produs Blogger.

miercuri, iunie 20, 2012

Targ de produse traditionale si ecologice, 23-24 iunie 2012

În zilele de 23 - 24 iunie 2012, între orele 10 - 18, va avea loc in Muzeul in aer liber din Dumbrava Siviuluio nouă ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice. Târgul este o activitate culturală organizată de Muzeul ASTRA, prin care se valorifică şi se promovează patrimoniul cultural imaterial, producătorii şi produsele tradiţionale, activitate ce se înscrie, alături de alte programe derulate de muzeu, în conceptul de „muzeu viu”.

La această ediţie, care coincide cu sărbătorirea, în data de 24 iunie, a Naşterii Sfântului Ioan Botezătorul (Sânzienele) şi-au anunţat participarea 15 producători care vor oferi spre vânzare atât produse „de dulce” - din carne (caltaboş, lebăr, cârnaţi de casă, tobă, pastramă, peşte afumat), brânzeturi (telemea, brânză de burduf), prăjituri tradiţionale, cât şi produse de post: dulceţuri, gemuri, sirop, turtă dulce,  zacuscă şi pâine de casă. De asemenea, va fi prezent un producător care va găti mămăligă la ceaun şi produse tradiţionale din carne.

Târgul de Produse Tradiţionale şi Ecologice este organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu, Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale şi ecologice Mărginimea Sibiului, Fundaţia Adept, Fundaţia pentru Dezvoltare prin Patrimoniu Cultur Natur şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP