Un produs Blogger.

marți, iulie 17, 2012

Seară mexicană la Sibiu


Ambasada Statelor Unite Mexicane în România şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA organizează, pe scena Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, în data de 21 iulie 2012, începând cu ora 19.00, un spectacol de dans folcloric mexican susținut de grupul AZTLAN.

Originari din Teteles, Statul Puebla, cele şase perechi de dansatori vor aduce în faţa publicului sibian dansuri din Mexico City, Guerrero, Veracruz, Jalisco şi Puebla, acompaniaţi fiind de patru muzicieni.

Evenimentul se înscrie într-o serie de spectacole pe care ansamblul AZTLAN le va prezenta în România. Muzeograful Alexandra Gruian, de la Muzeul de Etnografie Universală ”Franz Binder”, declară: ”Suntem onoraţi de faptul că Sibiul a fost ales ca punct de plecare în expediţia prin România a artiştilor mexicani. Scena în aer liber a Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA va deveni, pentru o seară, locul în care se întâlnesc două civilizaţii, mai puţin diferite decât ne-am fi imaginat. Vă provocăm să ridicaţi mănuşa şi să vă pierdeţi în muzica şi dansul mexican, celebrând talentul şi diversitatea culturală!”

Biroul de presă al C.N.M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP