Un produs Blogger.

joi, februarie 14, 2013

Noile tarife ale C.N.M. ASTRA pentru anul 2013

În anul 2013, Complexul Naţional Muzeal ASTRA îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de noutăţi în ceea ce priveşte tarifele de vizitare. Astfel, au fost eliminate abonamentele pe fiecare unitate muzeală în parte şi în schimb, au fost introduse abonamente generale, valabile pentru toate unităţile complexului.Abonamentul anual familial unic (pentru părinţi şi copii) va avea o valoare de 50 de lei pe an iar abonamentul anual individual, o valoare de 40 de lei pe an.

Pensionarii cu un venit lunar mai mare de 1000 lei vor plăti 20 de lei pentru abonamentul anual, cei cu un venit între 700-1000 lunar, 15 lei, iar cei cu venit lunar mai mic de 700 de lei vor intra gratuit.

10 lei va costa abonamentul anual individual pentru elevi/ studenţi şi 30 de lei abonamentul anual familial pentru cadre didactice şi alte categorii de bugetari sibieni.

O facilitate pentru posesorii de abonamente anuale o reprezintă taxa de 10 lei pe an pentru parcarea autoturismului în muzeul din Dumbrava Sibiului.

Biletele de intrare în muzeul în aer liber şi-au păstrat aceeaşi valoare: 15 lei pentru adulţi, 7,5 lei pentru pensionari, 3,5 lei pentru elevi şi studenţi şi 10 lei pentru adulţi în grupuri organizate mai mari de 20 de persoane.

Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” şi Muzeul de Etnografie Săsească „Emil Sigerus” au păstrat aceleaşi tarife de anul trecut: 5 lei biletul de intrare pentru adulţi şi 1 leu biletul de intrare pentru elevi şi studenţi.

Biletul pentru proiecţiile de filme documentare la Studioul ASTRA FILM va avea o valoare de 6 lei pentru adulţi şi 1,5 lei pentru elevi şi studenţi.

Pentru alte tarife, cei interesaţi pot consulta site-ul C.N.M. ASTRA, www.muzeulastra.ro, secţiunea vizitare.

În această perioadă accesul publicului în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, se va face între orele 9.00 - 17.00 pe tot parcursul săptămânii, doar pe la Poarta Principala şi Poarta Tulgheş iar gospodăriile vor fi închise. Expozițiile pavilionare de la Casa Hermes (Piața Mică, nr. 11) şi Casa  Artelor (Piața Mică, nr. 21) cât şi Galeriile de Artă Populară pot fi vizitate de asemenea între orele  9.00 - 17.00 de marţi până duminică.

 Biroul de presă al C.N.M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP