Un produs Blogger.

miercuri, mai 08, 2013

Tur de presa cu participarea Presedintelul CJ Sibiu - 9 mai, ora 14,00

Muzeul ASTRA vă invită joi, 9.05.2013, începând cu orele 14,00, să luaţi parte la un tur de presă cu participarea Preşedintelui Consiliul Judeţean Sibiu, dl. prof. univ. dr. Ioan Cindrea. Turul  se va desfăşura în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în vederea prezentării programului de voluntariat VOLAM, al cărei prime etape este în curs de derulare.

VOLAM este o platformă de voluntariat internaţional şi practici universitare iniţiată de fundaţia DALA şi Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, în parteneriat cu UNION REMPART (Franţa), federaţie de ONG-uri cu expertiză în domeniul restaurării, conservării şi promovării patrimoniului internaţional.  Proiectul „Educaţie pentru voluntariat în sectorul cultural” finanţat de AFCN, face parte din programul de dezvoltare durabilă a C.N.M. ASTRA şi reuneşte voluntari şi studenţi străini dar şi români din mai multe centre universitare.

Aceştia vor colabora la realizarea unui pod în zona de interacțiune de la Etno-Tehno Parc, a unui şopru folosit ca pavilion pentru ateliere meşteşugăreşti, a unui sistem tradiţional de împrejmuire, precum şi la începerea lucrărilor pentru ridicarea unei şcoli tradiţionale.

Mai multe detalii puteţi afla cu ocazia turului de presă.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm !

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP