Un produs Blogger.

vineri, mai 31, 2013

Un weekend pentru cei mici si pentru cei mari la muzeul ASTRA

La Muzeul ASTRA weekendul aduce evenimente variate, destinate atât copiilor cât şi adulţilor.

Astăzi, 31 mai, 2013, de la ora 11:00, avem plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziţiei cu vânzare de icoane pe sticlă Copiii : lumină, culoare, speranţă- 1 iunie. Evenimentul,  la care Complexul Naţional Muzeal ASTRA este partener,  va avea loc la Casa Artelor, Piaţa Mică, nr.21, fiind organizat de către Şcoala Gimnazială Nr. 20 din Sibiu, în colaborare cu Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr.1 Sibiu. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1-7 iunie 2013.În acest weekend, pe 1 si 2 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, copiii si părinţii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, între orele 10:00- 18:00, în Parcul Tineretului, la Târgul Naţional de Jucării, unde vor avea parte de  spectacole de teatru şi de muzică, vor putea confecţiona păpuşi, morişti, opinci în miniatură sau decora turtă dulce.


La Târgul de Țară, în muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, sibienii şi turiştii vor fi întâmpinaţi sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie, între orele 10:00-18:00, de producători ce-i vor îmbia cu brânză de capră, de oaie și de vacă, produse tradiționale din carne, siropuri, dulcețuri, prăjituri de casă, plăcinte săsești, miere și produse apicole. Duminică,  vizitatorii vor avea parte de demonstrații culinare realizate de producători din satul Nucet, judeţul Sibiu, care vor prepara plăcinte, sărmăluţe în foi de viţă şi hencleş.

Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu vor aduce în satele de pe Valea Hârtibaciului programe artistice si filme documentare pentru copii , ateliere de creaţie, spectacole folclorice.


Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente, vă rugăm să deschideţi fişierele ataşate.

Vă aşteptăm cu drag la evenimentele noastre !

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP