Un produs Blogger.

luni, mai 26, 2014

Locul 4 pentru proiectul ”Între tradiție și modernitate – Școala din muzeu”!

Proiectul educațional „Între tradiție și modernitate – Școala din muzeu” dezvoltat în parteneriat de Muzeul ASTRA, Școala Gimnazială ”Radu Selejan” și Școala Gimnazială ”Regina Maria” din Sibiu s-a clasat pe locul 4 la categoria „Proiect științific” în cadrul competiției naționale „O activitate de succes în Săptămâna altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, acumulând un număr de 258 de voturi din partea publicului.

Felicitării tuturor elevilor și profesorilor pentru entuziasmul cu care s-au implicat în această activitate și mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au votat!


Printre câștigătorii locului I în cadrul acestei ediții, la categoria „Consiliere și orientare”, s-a aflat Școala Națională de Gaz din Mediaș cu proiectul „Arena leilor” care a avut drept scop dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul tinerilor prin aplicarea practică a cunoștiitelor dobândite în orele de curs. Felicitări medieșenilor care au dus județul nostru în topul programelor educaționale la nivel național!

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP