Un produs Blogger.

joi, mai 08, 2014

Sărbătoarea Bretaniei în Muzeul în aer liber

În perioada 10 - 13 mai 2014 va avea loc a doua ediţie a Sărbătorii Bretaniei, organizată de Asociaţia de Prietenie Ille et Vilaine-Sibiu şi Asociaţia Solidarité 35 Roumanie. În calitate de partener al acestui eveniment, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, găzduieşte duminică, 11 mai, în zona Târgului de Ţară, între orele 11: 00 şi 16: 00, demonstraţii gastronomice cu specific tradiţional breton (clatite si galete). De asemenea, Les Boucaniers vor susţine concerte atât la  Târgul de Ţară  cât şi la Cârciuma din Bătrâni. Grupul este format din opt muzicieni originari din Saint-Malo, care vor oferi publicului o selectie de cântece marinăreşti bretone.

Acelaşi grup va mai concerta sâmbătă, 10 mai, la cupola din Parcul Sub Arini între orele 12:00 – 16:00 şi la cafeneaua Welt Kultur, str. Nicolae Balcescu, atât sâmbătă, cât şi luni 12 mai, de la ora 19:00.

Din programul evenimentului mai fac parte ateliere de muzică şi dansuri bretone ţinute la Liceul din Copşa Mică, luni, 12 mai şi în comuna Slimnic, marţi, 13 mai. De asemenea, sâmbătă, 10 mai, de la ora 18: 00 în Sala de Expoziţii a Primariei Sibiu, va avea loc vernisajul expoziţiei „Bretagne, raconte- moi la mer !”

Biroul de presă al C.N. M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP