Un produs Blogger.

miercuri, iunie 25, 2014

Mese rotunde si conferinta de presa

Muzeul ASTRA își încheie activitatea în proiectul internațional CultTour prin organizarea a trei mese rotunde, cu participare națională și locală, în perioada 25-27 iunie 2014. Astfel, miercuri, 25 iunie, va fi organizată o masă rotundă la Șeica Mică, în sediul Primăriei, joi, 26 iunie, la sediul Primăriei din Arpașu de Jos, iar vineri, 27 iunie, la Sibiu, în Muzeul în aer liber, la Centrul ASTRA pentru patrimoniu. Toate mesele rotunde vor începe la ora 10,00.

Masa rotundă de vineri, 27 iunie, cu participarea reprezentanților instituțiilor de interes național, va fi precedată de o conferință de presă, la ora 10,00, la Centrul ASTRA pentru patrimoniu.

Complexul Naţional Muzeal ASTRA este partener în cadrul proiectului internaţional SEE/B/0006/4.3/X CULTTOUR “Cultural (garden) heritage as focal points for sustainable tourism”, Transnational Cooperation Programme South East Europe (Programul de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei). În cadrul acestui proiect au fost realizate, la Sibiu, workshopuri privind auditarea şi ameliorarea produselor şi serviciilor turistice, dezvoltarea de planuri de afaceri în domeniul turistic, dar şi un studiu de fezabilitate pentru realizarea unui Centru pentru Activităţi şi Resurse Regionale în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

În cadrul acestor activităţi, dar şi în al numeroaselor întâlniri de lucru, workshopuri şi conferinţe organizate în România şi în ţările partenere, Muzeul ASTRA a beneficiat de suportul ştiinţific al Universităţilor din Krems, Viena şi Berlin. Studiile, workshopurile şi materialele publicate în cadrul acestui proiect se adresează publicului larg, fiind disponibile pe situl www.culttour.eu.

Mesele rotunde și conferința de presă vor permite prezentarea rezultatelor obținute de Muzeul ASTRA în proiectul CultTour și modalitățile în care experiența acumulată va servi în strategia de dezvoltare a muzeului, dar și posibilitățile de implicare a instituției în proiecte de dezvoltare a produselor și serviciilor cultural-turistice la nivel local și regional.

Manager de proiect,
Ciprian Ştefan

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP