Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 26, 2014

Din an în an, în dar…,,Festivalul Naţional al Datinilor şi Obiceiurilor”

,,Festivalul Naţional al Datinilor şi Obiceiurilor”, aşa se numeşte evenimentul prin care C.N.M. ASTRA întâmpină cum se cuvine sărbătorile de iarnă. Festivalul ajuns la ediţia cu numărul 8 este organizat anul acesta în cadrul Târgului de Crăciun printr-un parteneriat cu Asociaţia Events For Tourism.

Evenimentul va începe pe 29 noiembrie 2014, între orele 15-18, în Piaţa Mare a Sibiului. Cu acest prilej, 150 de colindători din Alba şi Sibiu vor urca pe scena în Târgul de Crăciun şi vor vesti astfel apropierea marii sărbători a Naşterii Domnului tuturor turiştilor şi localnicilor strânşi în centrul istoric. Practic, viersul colindelor străbune va reconstitui atmosfera solemnă a Crăciunului şi va garanta trecerea în noul an cu mai mult optimism.


În cadrul ,,Festivalului Naţional al Datinilor şi Obiceiurilor” vor participa Ansamblul Folcloric din comuna Cut, judeţul Alba, Corul Camerata Vocalis din Avrig, Grupul Vocal din Alămor şi Reuniunea Română de Cântări din Sălişte. Programul va fi completat de un grup de colindători ai Palatului Copiilor din Sibiu şi apoi cu un moment deosebit susţinut de copiii Centrului cu Profil Ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi mentale „Diakoniewerk”, filiala Sibiu. Aceştia vor dedica prestaţia lor ,,Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi” (celebrată în 3 decembrie).

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP