Un produs Blogger.

luni, mai 11, 2015

Petrecere la lumină de opaiţe în Muzeul ASTRA de Noaptea Muzeelor!

Locaţie:  Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului/ zona – Târgul de ţară

Data: 16 mai 2015

Între orele 18 – 02

Eveniment: Noaptea Europeană a Muzeelor

Stimaţi colegi, continuăm a vă prezenta programul special de Noaptea Europeană a Muzeelor cu o petrecere diferită faţă de cele cu care (probabil că) sunteţi obişnuiţi.

Este vorba despre o petrecere în aer liber, pusă în scenă la lumină de opaițe. Aceste opaiţe vor înlocui, practic, luminile clasice din cluburi & discoteci. Am ales ca locaţie Târgul de țară din Muzeul în aer liber şi asta pentru că Muzeul ASTRA este cel mai meseriaş muzeu din ţară!;)
 
Responsabili pentru atmosfera electrizantă vor fi 3 artişti de top ai platanelor. "Virusând” cluburi mici și festivaluri pe măsură cu set-urile lor accidentate de steampunk transetnic, muzica selectată de Sillyconductor + Glue Eyes + Rekabu/ DJ Set are mirosul pistoanelor de locomotive cu abur care-și trag sufletul prin gări provinciale și a iujurilor din bâlciurile sătești.

Ritmica simetrică și nu prea a obscurităților demult apuse(ne) și sunetele neaoșe dovedesc faptul că între Anton Pann, Toni Iordache, Lache Găzaru, satul 10 Prăjini și planeta utopică întinsă între Balkania și Sahara, via Istanbul, există legături de sânge.

Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Cosmin Calinescu
Purtator de cuvant C.N.M. ASTRA


Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP