Un produs Blogger.

vineri, iunie 12, 2015

Clipe de foc la Ziua Universală a Iei!


Sâmbătă, 20 iunie, Muzeul ASTRA este deschis, pentru voi, până la miezul nopții (ora 0.00). Ziua Universală a Iei ne aduce mai aproape de tradiţie, de ritual. Focurile de Sânziene se aprind în lumea magică a basmului, în ceruri şi pe pământ, într-o sărbătoare a iubirii, ce marchează începutul verii.
Pornind de la basmele româneşti, trupele Crispus şi Cobzality construiesc un univers în care fiinţele fantastice coexistă. Zmeii, balaurii, Feţii Frumoşi împreună cu Ilene Cosânzene se întâlnesc într-un dans iniţiatic, care rupe bariera dintre cele două lumi: cea a basmului şi cea a realităţii de zi cu zi. Este dansul focului în care fiecare îşi arată puterile fabuloase. 
Trecerea se face cu ajutorul muzicii, melodii străvechi, preluate din tradiţia ancestrală românească, reinterpretate într-o manieră modernă. Trupele Crispus şi Cobzality creează împreună acest spectacol de dans cu foc şi muzica live. Ambele sunt inspirate de ritualurile românesti străvechi, pe care le dezvoltă în forme artistice moderne.
Efectele speciale vor fi asigurate de Pyro Events Team.

Unde? - în Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, la Scena de pe lac


Cand? - Sâmbată, 20 iunie, începând cu orele 22.00

Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.Credit foto: Rares HeliciCosmin Calinescu
Purtător de cuvant C.N.M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP