Un produs Blogger.

marți, iunie 02, 2015

Târgul Naţional de Jucării, ediţia a VIII-a, la final

10.357 – acesta este numărul vizitatorilor care au participat la toate activităţile special pregătite pentru Târgul Naţional de Jucării, ediţia a VIII-a. În prima zi a evenimentului, nu mai puţin de 2.290 de persoane au venit în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului să înveţe cum să facă morişti din hârtie şi să picteze pe sticlă. 3.808 de vizitatori s-au strâns cu mic cu mare în a doua zi a Târgului Naţional de Jucării să afle de la profesionişti cum se modelează lutul şi cum pot confecţiona păpuşi din aţă.

În cele din urmă luni, de Ziua Internaţională a Copilului, 1 iunie, 4.259 de persoane – părinţi, copii, bunici – au trecut pragul Muzeului ASTRA.

Pe tot parcursul evenimentului, în zona Etno Tehno Parc din Muzeul în aer liber, au fost puse în scenă spectacole de teatru, muzică şi dansuri. În acelaşi cadru, au fost amenajate 20 de standuri în care 40 de meşteri populari  au scos la vânzare jucării din lemn şi din ceramică, dar şi îmbrăcăminte, cărţi şi turtă dulce.Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.


Responsabil eveniment: Raluca Andrei, pedagog muzeal C.N.M. ASTRA

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt C.N.M. ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP