Un produs Blogger.

luni, aprilie 25, 2016

FOLLOW UP EVENIMENT CARITABIL ”Dăruind poţi dărui viaţă!”

Peste 700 de suflete au participat la ”Dăruind poţi dărui viaţă!”, o acţiune caritabilă in care Muzeul ASTRA s-a implicat. Evenimentul a fost pregătit special pentru a o ajuta pe Iuliana Finica, o tânără educatoare din Sibiu grav bolnavă la plămâni. 

Pe scena de spectacole a Cercului Militar din Sibiu au urcat artişti îndrăgiţi ca Adrian Neamţu, Daniel Rosalim, Camelia Stoiţă, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, formaţia Blaskapelle Neppendorf şi Şcoala de dans Ioan Macrea. Lângă sală a fost organizată o tombolă cu produse confecţionate de copiii de la toate grădiniţele din Sibiu, de unde nu au lipsit suporturile pentru ouă de Paşti şi tablourile viu colorate, spre exemplu. Tot aici au fost  organizate 4 ateliere de creaţie, unde zeci de copii şi educatoare au creionat felicitări, coşuleţe şi alte suveniruri specifice Sărbătorilor Pascale.

În cadrul acestor activităţi s-a strâns o sumă de aproape 16.000 lei, iar toţi aceşti bani vor fi donaţi Iulianei Finica.   

Iuliana Finica este educatoare pe secţia de limba germană la Grădiniţa nr. 33 din Sibiu, iar boala de care suferă este hipertensiune pulmonară. Este vorba despre o boală grea şi foarte rară, iar ca să supravieţuiască Iuliana are nevoie de un transplant de plămâni la o clinică din Bonn, Germania. Costurile intervenţiei se apropie de suma de 70.000 de euro.

 


ECHIPA DE INIŢIATORI:

ASOCIAŢIA RENAŞTEREA SATULUI ROMÂNESC
COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL ASTRA
GRĂDINIŢA P.P. NR. 33 SIBIU
GRĂDINIŢA P.P. NR. 37 SIBIU
BISERICA „SFIINŢII  ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRILĂ”

PARTENERI DE PROIECT:

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SIBIU
ŞCOALA  DE DANS „ IOAN MACREA” SIBIU
ANSAMBLUL FOLCLORIC PROFESIONIST „ CINDRELUL – JUNII SIBIULUI”
GRĂDINIŢA TOM & JERRY SIBIU

Mulţumim celor care au răspuns pozitiv chemării noastre! RESPECT!

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP