Un produs Blogger.

luni, aprilie 18, 2016

Follow-up Festivalul Internaţional de Benzi Desenate de la Sibiu

Dragi prieteni, pe această cale vă informăm că în cele 3 zile de activitate (15-17 aprilie) Festivalul Internaţional de Benzi Desenate a înregistrat peste 1500 de vizitatori de toate vârstele, veniţi atât din ţară cât şi din străinătate. De asemenea, în cadrul Festivalului au fost prezenţi 28 de autori, 3 edituri, o librărie (Cărtureşti), un stand lego (Brickmania), dar şi un stand de jocuri (gaming – Mindspot). Alţi 3 autori nu au mai putut ajunge, însă şi-au trimis aici creaţiile lor cele mai reprezentative.

După acest eveniment, la Muzeul ASTRA rămâne expoziția Festivalului Internațional De Benzi Desenate de la Sibiu, ediția a IV-a. Aceasta va putea fi vizitată pana în data de 8 mai în sala de la subsolul Casei Hermes/Muzeul de Etnografie Universală Franz Binder, Piața Mică, nr. 11. Expoziţia conține lucrările a 31 autori de benzi desenate din țară și 136 de planșe făcute de copiii care au participat la concursul inițiat și premiat în cadrul Festivalului.


De asemenea, festivalul va continua sub forma programului educațional ȘCOALA ALTFEL. Autorul francez Bruno Loth va susține luni și marți (18-19 aprilie) ateliere de benzi la Muzeul ASTRA, pentru ca mai apoi să meargă în Moșna, Apoldu de Jos și Marpod în zilele de miercuri, joi, vineri (20,21,22 aprilie).


Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociația de prietenie “Ille et Vilaine – Sibiu” și Asociația “Solidarité 35 Roumanie” în colaborare cu Complexul Național Muzeal ASTRA și Forumul Cultural Austriac București.

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP