Un produs Blogger.

duminică, aprilie 24, 2016

Spectacol, tombolă şi ateliere de creaţie cu scop caritabil în Muzeul ASTRA

Actualizare: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile spectacolul caritabil ,,Dăruind poţi dărui viaţă”, programat să înceapă astăzi, ora 13, pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va fi mutat la Centrul Militar Sibiu (Casa Armatei), pe B-dul Victoriei, nr. 5, la aceeaşi oră. De asemenea, acolo vor avea loc şi celelalte activităţi din program, adică o tombolă cu premii şi 4 ateliere practice (desen, pictură, confecţionat suveniruri s.a.).


Dragi prieteni, vă aducem la cunoştinţă faptul că duminică, 24 aprilie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va avea loc o amplă acţiune caritabilă care va cuprinde un spectacol de muzică populară, o tombolă cu premii şi 4 ateliere practice. Proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru Iuliana Finică, o tânără educatoare în vârstă de 22 de ani, care suferă de hipertensiune pulmonară. Este vorba despre o boală grea şi foarte rară, iar ca să supravieţuiască Iuliana are nevoie de un transplant de plămâni la o clinică din Bonn, Germania.

Costurile intervenţiei se apropie de suma de 70.000 de euro.

Duminică, 24 aprilie, de la ora 13, pe scena de pe lac vor urca artişti ca Adrian Neamţu, Daniel Rosalim, Camelia Stoiţă, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, formaţia Blaskapelle Neppendorf şi Şcoala de dans Ioan Macrea. În tot acest timp, alături va fi organizată o tombolă cu produse confecţionate de copiii de la toate grădiniţele din Sibiu. De aici nu vor lipsi suporturile pentru ouă de Paşti, magneţii personalizaţi şi tablourile viu colorate, spre exemplu.

Totodată, vor fi organizate 4 ateliere de creaţie în Muzeu, unde zeci de copii şi educatoare vor face împreună felicitări, coşuleţe şi alte suveniruri specifice Sărbătorilor Pascale.

Suma strânsă în cadrul acestor activităţi va fi donată în întregime Iulianei Finica.

Iuliana Finica este educatoare pe secţia de limba germană la Grădiniţa nr. 33 din Sibiu, iar apropiaţii şi rudele ei o descriu ca pe o persoană plină de viaţă şi cu mare pasiune pentru meseria ei.   

Iniţiativa se adresează oamenilor cu suflet care înţeleg nevoia de a ajuta!ECHIPA DE INIŢIATORI:

ASOCIAŢIA RENAŞTEREA SATULUI ROMÂNESC
COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL ASTRA
GRĂDINIŢA P.P. NR. 33 SIBIU
GRĂDINIŢA P.P. NR. 37 SIBIU
BISERICA „SFIINŢII  ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRILĂ”


PARTENERI DE PROIECT:

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SIBIU
ŞCOALA  DE DANS „ IOAN MACREA” SIBIU
ANSAMBLUL FOLCLORIC PROFESIONIST „ CINDRELUL – JUNII SIBIULUI”
GRĂDINIŢA TOM & JERRY SIBIUVă aşteptăm!


Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP