Un produs Blogger.

duminică, mai 22, 2016

Situaţie vizitatori în Noaptea Muzeelor 2016 la Muzeul ASTRA

 
 
30.140 de vizitatori din ţară şi din străinătate au petrecut Noaptea Muzeelor la Muzeul ASTRA din Sibiu. Aceştia s-au implicat activ în atelierele interactive şi în activităţile inedite din programul pregătit special pentru acest eveniment în toate unităţile C.N.M. ASTRA. Un element notabil este faptul că la ediţia organizată în urmă cu un an au fost înregistraţi 23.852 de vizitatori.

"În 2015 am promis că vom continua pe o linie constructivă şi că vom menţine Muzeul ASTRA într-un pol al culturii din România şi din Europa. Numărul mai mare de vizitatori înregistraţi anul acesta de Noaptea Muzeelor faţă de cel din anii trecuţi vine ca o confirmare în acest sens. Nu ne vom opri aici, fiindcă astfel de evenimente ne motivează să ţinem ştacheta ridicată. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, vom veni şi în viitor cu programe interactive şi de calitate pentru public.”, a declarat Ciprian Ştefan, managerul C.N.M. ASTRA.

Situaţie vizitatori eveniment Noaptea Muzeelor/ unităţi muzeale C.N.M. ASTRA – 21 mai 2016, între orele 16.00 – 1.00

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului – 26.475 vizitatori.

Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder“– 2.134 vizitatori

Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească ,,Emil Sigerus” – 1.531 vizitatori

Număr total de vizitatori C.N.M. ASTRA / Noaptea Muzeelor 2016 – 30.140

În Noaptea Muzeelor, peste 250 de artişti, muzeografi şi voluntari au fost alături în permanenţă de vizitatori, turişti şi localnici deopotrivă. Intrarea a fost liberă.


Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.


Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt C.N.M. ASTRA 
Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP