Un produs Blogger.

miercuri, iunie 29, 2016

Ziua Sugarului 2016, ediţia a XI-a

Ediţia din acest an a evenimentului Ziua Sugarului va fi organizată în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, zona Etno Tehno Parc, pe 3 iulie (duminică), între orele 10 şi 18. Acţiunea are ca public ţintă familiile – părinți bunici, chiar străbunici, bebeluşi și alte rude: fraţi, surori, nași, unchi și mătuși, veri și verișoare. 

,,Prin programul pe care îl propune, Ziua Sugarului este momentul în care părinţii pot demonstra cât sunt de abili, iar bebeluşii sunt antrenaţi în jocuri şi concursuri cu premii. Evenimentul este dedicat, în primul rând, copiilor cu vârste cuprinse între o zi şi doi ani. Ei sunt pilonii principali în tradiţionalele întreceri: Cross-ul Bebe, pe mochetă (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.”, a declarat Irina-Eliza Penciu, muzeograf C.N.M. ASTRA. 

Pentru părinţi sunt pregătite în program o serie de concursuri instructive-distractive, cum ar fi: Mămica ŞtieTot şi Tăticul Priceput, iar cine va dori să afle lucruri noi în ”meseria” de părinte, are ocazia să o facă în workshop-urile de consiliere pre/ postnatală şi parenting (arta de a fi părinte).

Bella Happy este partenerul oficial al evenimentului. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta până la 3 ani şi un însoțitor. 

Acţiunile C.N.M. ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

* Responsabil acţiune C.N.M. ASTRA: Irina-Eliza Penciu, muzeograf C.N.M. ASTRA.  Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt C.N.M. ASTRA 

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP