Un produs Blogger.

marți, iunie 06, 2017

FOLLOW-UP Târgul Național de Jucării, ediția a X-a

18.170 este numărul tuturor celor care au beneficiat de programul pregătit de Muzeul ASTRA în cadrul Târgului Național de Jucării, ediția a X-a. Sunt cu aproape 12.000 mai mulți decât cei înregistrați în ediția precedentă, la care au participat 6.697 de persoane.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 1-5 iunie și a cuprins în program ateliere interactive meșteșugărești, animații, proiecții de diafilme pentru copii, dar și spectacole de muzică și de teatru.

,,Târgul Național de Jucării vine ca o confirmare a eforturilor începute de Muzeul ASTRA cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Numarul mare de vizitatori înregistrat anul acesta s-ar putea spune că reprezintă un reviriment în contextul muzeal actual din România. Muzeul ASTRA, cu o echipă de profesioniști, reușește să se mențină în topul preferințelor publicului iubitor de cultură și tradiții. Astfel demonstrăm că instituțiile muzeale generează programe sustenabile care readuc turismul cultural în prim plan ", a declarat Ciprian Anghel Ștefan, manager general Muzeul ASTRA.În acest an, alături de Muzeul ASTRA au fost Palatul Copiilor Sibiu și Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu” Sibiu.

Acţiunile organizate de Muzeul ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.
Foto: Toni photography


Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP