Un produs Blogger.

vineri, august 11, 2017

QUICK REMINDER & INFO Program Muzeul ASTRA în perioada 11 – 15 august 2017

Dragi colegi & colaboratori, vă reamintim că în această perioadă la Muzeul ASTRA se desfășoară ediția a XXXIV-a a Târgului Creatorilor Populari din România, eveniment la care participă peste 120 de meșteri populari din toate zonele etnografice ale țării, dar și din Republica Moldova. Pe lângă prezența la Târg a 11 membre ale șezătorii online Semne Cusute, în program se regăsesc concerte susținute de formația Schlager – Taxi și de Ansamblul de cântec și dans popular al Colegiului Național de Medicină și Farmacie "Romanita” din Chișinău. Totodată, în Muzeu va fi pusă în scenă piesa de teatru Nunta ciobănească, jucată de săteni din Rășinari.

Evenimentul este sprijinit de către Institutul Cultural Român.De asemenea, pe această cale vă aducem la cunoștință că atât în ziua de luni, 14 august, cât și în ziua de Sfânta Maria, 15 august, toate unitățile și implicit expozițiile Muzeului ASTRA vor fi deschise publicului.
În Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, programul este cuprins între orele 10 și 20,

În datele de 14 și 15 august Muzeul de Etnografie Universală„Franz Binder” va fi deschis, funcționând cu program normal, între orele 10:00 - 18:00. Cei care se află în Sibiu în aceste zile pot vizita expoziția extrem de colorată de artizanat mexican „Este vorba despre Mexic...” și se pot fotografia cu giganticul alebrije expus în holul muzeului.

Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească Emil Sigerus va putea fi vizitat între orele 10 și 18, iar aici este deschisă expoziţia Rosturi şi Rostiri la saşi. Aceasta cuprinde peste  50 de piese textile, piese de port tradițional și panouri cu imagini și texte informative.
Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP