Un produs Blogger.

joi, octombrie 26, 2017

INFO: Ateliere de muzicologie@ Muzeul ASTRA

Atelierele de muzicologie prevăzute în cadrul Programului de accesibilizare Fără Limite-Împreună întru Tradiție, dedicate persoanelor cu dizabilități, vor avea loc joi (26.10.2017) și vineri (27.10.2017), între orele 9-14, în Sala Auditorium a Pavilionului Muzeal Multicultural, în Muzeul în Aer Liber.
În cadrul acestora, participanții vor testa diferite instalații acustice, de la instrumente muzicale simple la gadget-uri tehnice sonore, tactile și gestico-vizuale, ca feedback urmărindu-se capacitatea de percepere a sunetului (intensitate/frecvență/vibrație) a persoanelor cu defiențe de auz ( fără ajutorul aparatelor auditive).
Între orele 9-12, în fiecare din cele două zile la ateliere, vor participa un număr total de 12 clase de la Centrul Special de Educație Incluzivă nr.2, Sibiu dedicat tinerilor cu deficiențe de auz, văz, dar și autism. Copiii au vârste cuprinse între 3-16 ani.
Între orele 12-14, atelierele sunt deschise atât tuturor vizitatorilor dornici de o nouă experiență, cât și colegilor C.N.M ASTRA și copiilor acestora desigur.

Organizator: Mihaela Mondoc (telefon: 0746131065)
Artist/tehnician sonorizare: Cătălin Matei
Colaboratoare: Anda Crețu, Ioana Dan
Consultanță oferită de Audionova Sibiu (reprezentanță comercializare și asistență în domeniul aparatelor auditive) Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP