Un produs Blogger.

marți, octombrie 17, 2017

SWEDISH DADS SIBIU

Expoziție fotografie despre tații conștienți de egalitatea dintre sexe
Locație: Muzeul ASTRA Sibiu
Perioadă vizitare: 19 octombrie – 05 noiembrie 2017

Creșterea copilului a fost în mod tradițional responsabilitatea femeilor, însă un număr tot mai mare de tați din Suedia au început să vadă avantajele concediului paternal. Expoziția de fotografie Swedish Dads prezintă modul în care tații suedezi percep rolul bărbatului modern, în contrast cu rolul stereotipului tradițional, paternal.
Atuncicândfotografulsuedez Johan Bävman a devenittată, a realizatcăexistă o lipsă de modele masculinecaresăreprezinte un model de părinte. Acest lucru l-a determinat să creeze un album foto numit Swedish Dads, care prezintă barbați aflați în concediu paternal, alături de copiii lor.
Expoziția Swedish Dads, adusă în premieră în Sibiu, urmărește analizarea motivelor pentru care acești tați au decis să rămână acasă, având grijă de copii, mai mult decât majoritatea taților din întreaga lume. Ce a însemnat acest lucru pentru ei, cum le-au fost afectate relațiile de cuplu, cât și cu copiii lor, dar și ce așteptări au avut ei în prealabil?
Ambasada Suediei invită sibienii la vernisajul expoziției Swedish Dads Sibiu în data de 19 octombrie 2017, la ora 18:00, la Muzeul ASTRA Sibiu (Pavilionul Muzeal Multicultural). Tinerii sibieni vor avea totodată ocazia să afle mai multe despre oportunitățile de studiu din Suedia și despre societatea suedeză într-un format visual atractiv. Așadar, invităm în mod special profesorii din Sibiu să viziteze expoziția împreună cu elevii lor oricând în perioada 19 octombrie – 5 noiembrie2017.
Expoziția prezintă fotografiile a 20 de tați din Suedia, fiind un proiect común între Institutul Suedez, Ambasada Suediei la București împreună cu partenerii noștri Muzeul ASTRA Sibiu și Study in Sweden.
Intrarea este liberă.
Photo: Kristin Lidell/imagebank.sweden.se

10 octombrie, 2017

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP