Un produs Blogger.

luni, mai 21, 2018

FOLLOW-UP EVENIMENTE MUZEUL ASTRA 18-20 MAI 2018

Dragi prieteni, pe această cale vă aducem la cunoștință că în perioada 18-20 mai, Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, a înregistrat 34.109 vizitatori. În acest interval, au avut loc următoarele evenimente:

- 18 mai 2018 – Ziua Internațională a Muzeelor – vernisajul expoziției Daruri din Epoca de Aur: din colecția Nicolae și Elena Ceaușescu și aniversarea a 25 de ani de la inaugurarea Muzeului de Etnografie Universală ,,Franz Binder”

- 18-20 mai 2018 – Animații culturale/ ateliere interactive în gospodăriile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, desfășurate în cadrul programului Animă ASTRA sub egida Anului European al Patrimoniului


- 19 mai 2018 – Noaptea Muzeelor – concerte, Vama și Domino, pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, ateliere interactive, muzică și dansuri populare, expoziții și un maraton gastronomic la Târgul de țară.

Referitor la Noaptea Muzeelor, 19 mai 2018, vă înștiințăm că toate unitățile Muzeului ASTRA au înregistrat 27.942 vizitatori. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, Muzeul ASTRA s-a implicat în protestul Noapte în muzee în Anul Centenarului. Înainte să înceapă programul artistic, angajații instituției au urcat pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber îmbrăcați în tricouri galbene inscripționate cu mesajul: Noapte în muzee în Anul Centenarului
„Muzeul ASTRA este un pol generator de cultură, educație, dezvoltare economică și garantează prin fapte identitatea națională! Practic, oferim un act cultural interactiv și (mai ales!) de calitate! Noi, lucrătorii din muzee, merităm mai mult! Merităm normalitate și credem că se poate acest lucru! Noi nu cerem nimic. Noi merităm!”, a declarat Ciprian Ștefan, managerul general al Muzeului ASTRA.

Mulțumim cu respect tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă!

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA
Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP