Un produs Blogger.

luni, iunie 04, 2018

Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu, ediția a VI-a

Cea de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 iunie 2018 în Muzeul ASTRA (Pavilionul Muzeal Multicultural de la intrarea principală în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului). Vor fi prezenţi peste 30 de desenatori şi autori de benzi desenate din țară şi din străinătate  pentru a expune, a desena, a gândi, a vorbi  şi a râde pornind de la banda desenată!
Va fi ... odată ca niciodată - tematica festivalului de anul acesta va scoate în evidenţă miturile și tradițiile din România proiectate în viitor, într-un univers fantasy, science-fiction, post-apocaliptic, ucronic, cyber-punk sau distopia. De la prima sa ediţie din 2013, Festivalul Internaţional de Benzi Desenate de la Sibiu atrage anual peste 2.000 de participanţi, impunându-se ca unul dintre evenimentele de marcă din sfera artelor grafice din România.
Festivalul Internaţional de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociaţia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu, Complexul Naţional Muzeal ASTRA, Sibiu şi Asociaţia Solidarité 35 Roumanie. Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acţiunea este cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu pe Agenda culturală şi este susţinută de Institutul Francez din România, Delegaţia Wallonie-Bruxelles Bucureşti, Institutul Cultural Roman, Centrul Cultural German din Sibiu, Consiliul Departamental Ille et Vilaine, Revista  Comics, Ghidul Pozneţ de Cultură şi de firmele Rohrer, Unimat, Metropolis, Wacom, Carrefour, Mindspot, Havana Club, Brick Mania, ATU Toy, Urby.Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP