Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 10, 2018

Distincție internațională primită de Muzeul ASTRA

Prezența României la Salonul Internațional de Patrimoniu de la Leipzig-Denkmal- a avut anul acesta ecouri de excepție. INP și Muzeul ASTRA au expus cele mai valoroase demersuri de prezervare și de punere în valoare a patrimoniului natural și construit din țară. De asemenea, Muzeul ASTRA a realizat o expoziție de obiecte etnografice pe tematica restaurarii obiectelor și monumentelor din lemn. 

Demonstrațiile practice de măiestrie în prelucrarea lemnului au atras la standul romanesc sute de vizitatori, unii dintre acestia incercânduși talentul alături de echipa Muzeului ASTRA. Patrimoniul construit al Muzeului ASTRA a fost prezentat intr-o mini expoziție cu machete din lemn. 

Date fiind popularitatea demonstrațiilor practice, originalitatea expunerii și calitatea ansamblului standului, reprezentanții României au fost răsplătiți cu medalia de AUR! 

Cu acest prilej, Muzeul ASTRAinstituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, își ia angajamentul să continue pe aceeași linie de conservare, dar și de promovare interactivă a tradițiilor și a meșteșugurilor românești. 


Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP