Un produs Blogger.

vineri, mai 31, 2019

Program weekend 31.05.2019 – 02.06.2019

Dragi prieteni, vă aducem la cunoștință programul Muzeului ASTRA în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, sâmbătă, duminică ( 31.05.2019, 01, 02 – 06.2019) - Târgul Național de Jucării, ediția a XII-a.

Sâmbătă, 1 iunie, vizitatorii cu vârsta până la 18 ani au intrarea gratuită.

Sâmbătă, 1 iunie, ora 12:00 – Lansare traseu virtual de explorare a Muzeului ASTRA

Vă așteptăm sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12:00 în Muzeul ASTRA, unde puteți parcurge un traseu inedit, pregătit special pentru copii și părinți, folosind aplicația de explorare Questo. Concret, participanții vor urmări indicii și vor încerca să salveze planeta de extratereștrii roboți ce au aterizat la Muzeul ASTRA.Pentru a fi pregătiți în ziua evenimentului, cei interesați pot descărca gratuit aplicația de pe onelink.to/questo.

Aplicația a fost realizată de doi specialiști din Sibiu, vizitatori fideli ai Muzeului ASTRA, și vine ca un mod interactiv de a menține copiii conectati în descoperirea Muzeului.

Traseul virtual de explorare va fi pus în scenă în cadrul Târgului Național de Jucării.Duminică, 02.06.2019

Muzeul ASTRA are rol de partener și de gazdă în cadrul evenimentului Flavours and Sounds of Transylvania - Miercurea Sibiului. În cadrul acestui proiect, inițiat de Asociația My Transylvania, Muzeul Țării Secașelor, unitate muzeală a Muzeului ASTRA, va fi gazda unui brunch în care vor fi servite următoarele preparate: chisătură cu și fără ou, pastă de jumări, zacuscă, untură, urdă cu unt și mărar, pateu de casă, friptură rece de porc, brânzeturi, ridichi, ceapă verde, slănină, ouă fierte, murături, plăcinte (5 feluri!), supă de tăiței, ciorbă de salată, tocăniță de vită, mămăligă, gem, iaurt, socată, compot, sirop.Organizator: Asociația My Transylvania

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Cosmin Călinescu

Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP