Un produs Blogger.

luni, iunie 24, 2019

FOLLOW-UP EVENIMENTE WEEKEND 21-23.06.2019

Dragi prieteni, vă aducem la cunoștință că în perioada 21.06.2019 – 23.06.2019, Muzeul ASTRA a înregistrat 10.368 vizitatori. În acest interval, la Muzeu au avut loc următoarele evenimente:
Ziua Universală a Iei, ediția a VI-a


Lantern Festival - China în 20 de legende (23.06.2019 – 04.08.2019), eveniment lansat în paralel cu  Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței (23.06.2019 – 28.06.2019).

BACKROUND INFO
În cadrul evenimentului Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței ,  șase maeştri în artă culinară - cinci pedagogi şi un student de la Institutul Tehnic de Turism şi Comerţ din Changzhou – au gătit duminică la Muzeul ASTRA, în Târgul de țară. Wang Jing,
Wei Zhou Ping, Due Yue Hong, Yuan Shi Ping, Liu Qi și Ge Ze Wei, pe numele lor, au pregătit trei reţete din regiunea aflată la sudul fluviulului Yangtze. Este vorba despre felli de carne de vită prăjită cu piper, ceapă şi broccoli, pui cu usturoi şi broccoli, carne şi fructe fierte în sos de roşii garnisite cu cartofi prăjiţi şi ardei verde. Cei 6 specialiști au contribuit astfel la prima acțiune din cadrul evenimentului ,,Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței"

La deschiderea celor două evenimente a fost prezentă și E.S. dna Jiang Yu, ambasadorul Chinei în România.

Lantern Festival - China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței, sunt două evenimente organizate de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu și Ambasada Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, din organizare mai fac parte și Zigong Haitian Culture Co., Ltd., Ministerul Culturii și Turismului din China (Ministry of Culture and Tourism of the People’s Republic of China)

Parteneri: Consiliul Județean Sibiu; Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu; Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019; Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu; Institutul Confucius din Sibiu; UniCredit Bank
Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.
Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP