Un produs Blogger.

vineri, august 02, 2019

Weekend marcat de finalul Lantern Festival la Muzeul ASTRA

Dragi prieteni, vă anuntăm că în acest sfârșit de săptămână la Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, vor avea loc mai multe activități care celebrează finalul programelor Lantern Festival – China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul mătăsii pe Drumul Transhumanței. Prin urmare, sâmbătă, 3 august și duminică 4 august, începând cu ora 20:00, la Târgul de Țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vor avea loc o serie de ateliere gastronomice. Gastronomia românească  va fi reconstituită prin intermediul unor preparate tradiționale ca: pâine de casă la cuptor, salată de vinete și tocăniță de porc la ceaun. Duminică seara, 4 august, ora 20, la Târgul de țară atmosfera va fi întreținută cu prestații muzicale pe măsură, puse în scenă de Daniela Carmen Popa, Marius Ienciu și Codrin Murdășanu. Aceștia vor cânta muzică tradițională românească din toate zonele țării dar și muzică ușoară.

În ultimele două zile din programul Lantern Festival – China în 20 de legende, atât sâmbătă și duminică, începând cu ora 20, vizitatorii vor beneficia de ghidaj gratuit.

Lantern Festival - China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței, sunt două evenimente organizate de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internaţional de  Teatru de la Sibiu și Ambasada Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, din organizare mai fac parte și Zigong Haitian Culture Co., Ltd., Ministerul Culturii și Turismului din China (Ministry of Culture and Tourism of the People’s Republic of China)
Parteneri: Consiliul Județean Sibiu; Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu; Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019; Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu; Institutul Confucius din Sibiu; UniCredit Bank

Vă așteptăm!.......

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP