Un produs Blogger.

miercuri, septembrie 09, 2020

Festival Handmade Creative Buzz la Muzeul ASTRA


♡ Creative Buzz  ♡
Creativitate, relaxare, artizani, picnic la iarbă verde, shopping alternativ

Pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ la Festivalul de Produse Handmade Creative Buzz, ediția nr. 26, cea mai așteptată ediție din cele organizate până acum!
 
Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 4 zile, în Muzeul în aer liber ASTRA, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.
 
Timp de 4 zile relaxante animăm Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului si îl oferim comunității #handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei.
 
Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și băuturi locale, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia.
 

 
 
60 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 20 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.
 
Fiecare ediție de târg susține doua cauze sociale- Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!
 
Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat, de calitate excepțională.
 
Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.
 
Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare În Muzeul ASTRA sau abonamentelor.
 
 
Cu responsabilitate, măsuri de igienă și distanțarea necesară, vă așteptăm să scriem împreună povestea ediției 26 de festival handmade Creative Buzz. Vă recomandăm purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului.
 
Organizator: Asociația Discover Romania 
Partener: Muzeul ASTRA
 
 
Date contact: Anda Suciu - coordonator proiect; 
E-mail: atelierulmagic@gmail.com; 
Telefon: 0745 04 7070; 
Facebook: CreativeBuzz
 
 

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP