Un produs Blogger.

duminică, mai 02, 2021

Muzeul ASTRA trece la programul de vară și .... !

Dragi prieteni, vă aducem la cunoștință că astăzi, 02 mai 2021, programul Muzeului ASTRA va fi cuprins între orele 11 și 20. De asemenea, începând de mâine, 3 mai 2021, Muzeul ASTRA trece la programul de vară, cuprins în intervalul orar 8 – 20.


 


Venim și cu o noutate pentru vizitatorii noștri, care de astăzi pot achiziționa abonamente și bilete online de pe siteul www.muzeulastra.ro, secțiunea https://pay.muzeulastra.ro/bilete . Odată cumpărat biletul/ abonamentul online, vizitatorii vor putea intra în muzeu utilizând un cod QR primit pe mail. Momentan accesul cu bilete/ abonamente achiziționate online se poate face doar pe la turnicheții de la intrarea principală în Muzeul în aer liber, cei montați înspre Aleea Călăreților.
Pentru cele trei zile de sărbători pascale, am lansat o provocare online pe contul oficial de Instagram al Muzeului ASTRA - https://bit.ly/3xHWH5y  -  Ou challenge/ Easter egg provocare!  Vizitatorii trebuie să caute și să găsească ouăle uriașe expuse prin Muzeul în aer liber, să își facă o poză lângă ele și să dea tag paginii noaste de Instagram. Cel sau cea care strânge cele mai multe like-uri va primi din partea Muzeului ASTRA un voucher cadou cu două intrări gratuite. De asemenea, copiii care au pictat oul gigant & câștigător, vor avea de la noi un atelier educațional gratuit.

 

Termen limită de participare: cele trei zile de Paști, 02-04 mai 2021

 

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

 

Vă așteptăm pe la noi! Hristos a înviat!

 


.......

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP