Un produs Blogger.

miercuri, iulie 20, 2022

Invitație participare antreprenori sibieni - ONMAT 2022 - 23 iulie, ora 11

 

 


Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, organizează în perioada 21 – 24 iulie 2022 evenimentul Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”, ediția a XXV-a. De 25 de ani Olimpiada animă Muzeul ASTRA cu sute de elevi talentați, pasionați în „arta” meșteșugurilor tradiționale. La ediția aniversară din acest an, „porțile” Olimpiadei se vor deschide în premieră pentru mediul de afaceri din Sibiu.

„Dacă ești un antreprenor sibian care își desfășoară activitatea în sectorul Horeca, design vestimentar sau amenajări interioare interesat de a imprima un suflu proaspăt afacerii tale te invităm sâmbătă 23 iulie la ora 11.00 la intrarea principală din Muzeul în aer liber pentru a-i cunoaște pe micii artiști cu mâini de aur și minți zburdalnice cu imaginație bogată. Obiectele handmade produse de ei: șervețele și ștergare țesute, broderii și ciucuri, împletituri din fibre vegetale, vase ceramice, linguri de lemn sculptate sau pictate, casete sau lăzi din lemn, icoane sau picturi naive, măști pot înlocui cu succes naproanele din PVC sau hârtie, porțelanurile și tablourile industriale. Întâlnirea și asocierea dintre antreprenoriat și reprezentanții domeniilor artistice au dus în ultimii ani la afaceri de succes și la promovarea pe scară largă a produselor bio, handmade.”, a declarat Elena Găvan, muzeograf Muzeul ASTRA (responsabil eveniment).

Firmele interesate să-i cunoască pe olimpicii meșteșugari, pot confirma prezența lor la numărul de telefon 0756085780 sau pe adresa elena.gavan@muzeulastra.com.

 

INFO TEXT: Elena Găvan, muzeograf Muzeul ASTRA (responsabil eveniment)

Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

 

Cosmin Călinescu

Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA Sibiu

 

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP