Un produs Blogger.

joi, august 11, 2022

REMINDER IMPORTANT MUZEUL ASTRA – Weekend cu ASTRA ROCK & Târgul Creatorilor Populari Inbox

 

Dragi prieteni, vă reamintim că în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul ASTRA vor avea loc două evenimente importante. Este vorba despre prima ediție a festivalului ASTRA ROCK și cea de-a XXXIX-a ediție a Târgului Creatorilor Populari

 

BACKGROUND INFO

Festivalul ASTRA Rock este cel mai nou și promițător eveniment din România și se adresează în egală măsură iubitorilor de muzică bună și celor care vor să petreacă timp de calitate în atmosfera unui eveniment live de talie internațională, dar și să se bucure de natură și activități conexe împreună cu familia. Concertele au loc în spațiul celui mai mare muzeu în aer liber din Europa, și, în același timp, al celei mai importante instituții etnografice din România. 

 

Pe lângă Guano Apes, la prima ediție a festivalului ASTRA Rock vor urca pe scena din Dumbrava Sibiului câteva dintre cele mai cunoscute, dar și mai promițătoare trupe românești, acoperind o varietate de genuri: Dirty Shirt, The Motans, Coma, Luna Amară, Iarba Fiarelor, Dora Gaitanovici, I‘m the Trip și Revolver.


 

Târgul Creatorilor Populari va reuni în Muzeul în aer liber, în perioada 12-15 august, între orele 10-18, 177 de meșteri tradiționali, Aceștia vor expune creațiile proprii pe 142 de standuri special amenajate. De asemenea, în același cadru meșterii vor organiza 10 ateliere interactive meșteșugărești de prelucrare a lemnului, împletit paie, olărit s.a., utilizând resurse 100% naturale. Zona în care vor fi prezenți meșterii este cea din partea dreaptă a lacului din Muzeul în aer liber, între Aleea Pivelor și sectorul Lemn (Crângul din Apuseni – Biserica din Bezded).

 


 

 

Vă așteptăm!

 

O zi constructivă & pace! 

.......

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Administrare

Statistici (Vizitatori unici)

  ©Template by Dicas Blogger.

TOP